Valitse sivu

KANSANLÄHETYSPÄIVÄT 5.-7.7.2024 RYTTYLÄSSÄ

JEESUKSESTA LAULAN

Kansanlähetyspäivät ovat Kansanlähetyksen vuosittain järjestämä koko perheen ilmainen kesätapahtuma. Tapahtuma kokoaa tuhansia kävijöitä ympäri Suomea sekä runsaasti nettiosallistujia. Ohjelmaa on kaikenikäisille. Esillä on Kansanlähetyksen tekemä työ niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

kansanlähetyspäivät tehdään yhdessä

TULE MUKAAN

TAPAHTUMAINFO

Tervetuloa Ryttylään Kansanlähetyspäiville 5.-7.7.2024. Tältä sivulta löydät tärkeitä tietoja mm. saapumisesta alueella, majoituksista ja ruokailuista.

VAPAAEHTOISEKSI

Kansanlähetyspäivät toteutetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Tulevan kesän Kansanlähetyspäivien talkoohaku käynnistyy helmikuussa!

TUE

Voit tukea Kansanlähetyspäivien järjestämistä monin eri tavoin. Löydä oma tapasi.

OHJELMA

Kansanlähetyspäivillä ohjelmaa on kaikenikäisille koko viikonlopuksi. Luvassa on paljon raamattuopetuksia, musiikkia sekä esittävää taidetta. Lisäksi lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa. Alueella myös kaikille avoin tori.

RAAMATTUKESÄ

Raamattukesä on Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaari 3.-5.7, joka sisältää kolme päivää innostavaa raamattuopetusta sekä valmistautumista Kansanlähetyspäiviin yhdessä!

JUHLAOHJELMA

Tänä vuonna juhlien teemana on Jeesuksesta laulan.

LASTENOHJELMA

Kansanlähetyspäivillä järjestetään lastenohjelmaa juhlasalissa 3–6-vuotiaille sekä junnuohjelmaa Navetan vintillä 7–14-vuotiaille.

NUORTEN OHJELMA

Nuortenohjelmaa järjestään Puimalassa.

KANSANLÄHETYSPÄIVIEN OMA VERKKKOKAUPPA

PUOTI

OTA YHTEYTTÄ

Jäikö jokin asia vielä mieleesi? Haluatko jättää palautetta tai idean Kansanlähetyspäiville? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Vastaamme kaikille sähköpostiosoitteen jättäneille mahdollisimman pian!