Valitse sivu

Kansanlähetyspäiviä vietetään tänä kesänä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Kansanlähetysopistolla Ryttylässä. Lähetyskeskuksessa 7.–9.7 pidettävän tapahtuman teemana on Tässä olen, lähetä minut. Ohjelma on julkaistu ja siihen voi tutustua täältä.

Terhi ja Mauno Haverinen kertovat, että tänä kesänä tapahtuman suunnittelussa on ajateltu erityisesti lapsiperheitä. Kaiken ikäisille on tarjolla monipuolista ohjelmaa ikäryhmät huomioiden. Omat ohjelmakanavat on 3–6-vuotiaille ja 7–14-vuotiaille. Leikkipuistossa on pomppulinnat, joissa lapset voivat leikkiä vanhempiensa vastuulla. Tänä vuonna ohjelmassa on esimerkiksi taaperomuskari alle kolmevuotiaille, jotta ihan pienimmillekin on omaa ohjattua ohjelmaa.

Kansanlähetyspäivien ohjelma on Haveristen mukaan pyritty rakentamaan niin, että siinä ei ole pitkiä taukoja.
− Jos on tullut yksin eikä tunne ketään, niin ohjelman puolesta ei ainakaan tule sellaista hetkeä, ettei tiedä, mitä tekisi. Olemme myös suunnitelleet kotimaantyön torille kohtaamispaikan. Sinne voi tulla juttelemaan ja tutustua vaikkapa muihin oman kansanlähetyspiirin alueelta tulleisiin ihmisiin.

Ensimmäistä kertaa Kansanlähetyspäiville saattaa olla helpompi tulla ystävän kanssa. Niille, joille hengellinen kesäjuhla on vieraampi, Haveriset suosittelevat perjantain ja lauantain iltaohjelmia.